Aşçılık Programı - Bahar
16 Şubat 2024 Cuma 15:14 tarihinde yayınlandı
2023-2024 BAHAR DÖNEMİ 1. SINIF DERS İZLENCELERİ
Genel Turizm
Menü Planlama
Pişirme Yöntemleri - II
Mutfakta İş Güvenliği
Yiyecek İçecek Servisi
Konukla İletişim
Mutfakta Tanıtım ve Satış Geliştirme
2023-2024 BAHAR DÖNEMİ 2. SINIF DERS İZLENCELERİ
Mesleki Yabancı Dil - II
Ziyafet Organizasyon Yönetimi
Mutfakta Tanıtım ve Satış Geliştirme
Bitirme Projesi
Pastane Ürünleri
Dünya Mutfakları- II
Girişimcilik II
Genel Turizm
Menü Planlama
Pişirme Yöntemleri - II
Mutfakta İş Güvenliği
Yiyecek İçecek Servisi
Konukla İletişim
Mutfakta Tanıtım ve Satış Geliştirme
2023-2024 BAHAR DÖNEMİ 2. SINIF DERS İZLENCELERİ
Mesleki Yabancı Dil - II
Ziyafet Organizasyon Yönetimi
Mutfakta Tanıtım ve Satış Geliştirme
Bitirme Projesi
Pastane Ürünleri
Dünya Mutfakları- II
Girişimcilik II
ETKİNLİKLER

Mezuniyet Töreni (03.06.2025)

Meyve Yemekleri Çalıştayı (30.05.2025)

Türk Mutfağı & Hazır Yemek Ar-Ge Faaliyetleri Söyleşisi (29.05.2025)

Diyarbakır Eğitim Gezisi (19.05.2025)

"Kariyer Günleri Buluşmalar: Turizmde Başarıya Giden Stratejiler" (14.05.2025)

CV Hazırlama, Mülakat ve İş Arama Teknikleri Söyleşisi (12.05.2025)

Halfeti Meslek Yüksekokulu Kariyer ve Girişimcilik Söyleşisi (05.05.2025)