Kitabın Resmi Yazarlar Yıl
Turizm Ansiklopedisi - Türkiye: Turizm Ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları, Bölüm adı:(Çevre Kanunu) (2019)., ŞANLI SABAHAT CEYLİN, Detay Yayıncılık, Editör:Orhan İçöz ve Muzaffer Uysal, Basım sayısı:1, Türkçe(Ansiklopedi Maddesi), (Yayın No: 5144221)

Turizm Ansiklopedisi - Türkiye: Turizm Ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları, Bölüm adı:(Eğitim Politikası) (2019)., ŞANLI SABAHAT CEYLİN, Detay Yayıncılık, Editör:Orhan İçöz ve Muzaffer Uysal, Basım sayısı:1, Türkçe(Ansiklopedi Maddesi), (Yayın No: 5144239)

Turizm Ansiklopedisi - Türkiye: Turizm Ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları, Bölüm adı:(Orman Kanunu) (2019)., ŞANLI SABAHAT CEYLİN, Detay Yayıncılık, Editör:Orhan İçöz ve Muzaffer Uysal, Basım sayısı:1, Türkçe(Ansiklopedi Maddesi), (Yayın No: 5144232)

Turizm Ansiklopedisi - Türkiye: Turizm Ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları, Bölüm adı:(Fiziksel planlama - Altyapı politikaları) (2019)., ŞANLI SABAHAT CEYLİN, Detay Yayıncılık, Editör:Orhan İçöz ve Muzaffer Uysal, Basım sayısı:1, Türkçe(Ansiklopedi Maddesi), (Yayın No: 5144237)

Turizm Ansiklopedisi - Türkiye: Turizm Ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları, Bölüm adı:(Ulaşım / Ulaştırma Politikaları) (2019)., ŞANLI SABAHAT CEYLİN, Detay Yayıncılık, Editör:Orhan İçöz ve Muzaffer Uysal, Basım sayısı:1, Türkçe(Ansiklopedi Maddesi), (Yayın No: 5144236)

Turizm Ansiklopedisi - Türkiye: Turizm Ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları, Bölüm adı:(Kıyı Kanunu) (2019)., ŞANLI SABAHAT CEYLİN, Detay Yayıncılık, Editör:Orhan İçöz ve Muzaffer Uysal, Basım sayısı:1, Türkçe(Ansiklopedi Maddesi), (Yayın No: 5144224)

BOLOGNA

Adres:Harran Üniversitesi Halfeti Meslek Yüksekokululu