Halfeti MYO’da Turizm Kariyer Günü
Halfeti Meslek Yüksekokulunda Titanic Hotels Group İnsan Kaynakları üst düzey yöneticilerinin katılımı ile kariyer günü düzenlendi.
Halfeti MYO Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Fatih KAYRAN’ın moderatörlüğünü yürüttüğü programda Titanic Hotels İnsan Kaynakları İstanbul Bölge Müdürü Fatih BAYCAN, Titanic Hotels İnsan Kaynakları Antalya Bölge Müdürü Erkut DALKIRAN, İstanbul Bölge İnsan Kaynakları Eğitim ve Gelişim Uzmanı Seçil OFLAZ, Antalya Bölge İnsan Kaynakları Eğitim ve Gelişim Uzmanı Süheyla ÖZÜŞ ile İnsan Kaynakları sorumluları üniversitemiz Halfeti MYO, Sosyal Bilimler MYO ve Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri ile bir araya geldi.
Kariyer günü programı kapsamında İstanbul, Bodrum, Antalya ve Almanya’da bulunan Titanic Otelleri ve imkanları hakkında bilgiler verilerek başlayan program, mülakat ve özgeçmiş hazırlama konusunda verilen eğitimle devam etti. Akabinde stajyer öğrenci kabulü ve çalışma koşulları hakkında bilgiler verilerek, başvurular sonrası öğrencilerimizin ilgili departmanlarda stajyer olarak istihdam edileceği bilgisi aktarıldı. Programın son bölümünde öğrencilerden gelen sorular yanıtlandıktan sonra, programa katılım sağlayan öğrencilerimizi Titanic Hotels İnsan Kaynakları İstanbul Bölge Müdürü Fatih BAYCAN tarafından kaleme alınan ‘Mülakat ve İş Arama Teknikleri’ kitabı armağan edildi.
Program moderatör Öğr. Gör. Mehmet Fatih KAYRAN’ın katılımcılara öğrencilerimizin öncelikli olarak istihdam edilmesini rica ederek, teşekkürlerini iletmesi ile son buldu.
Kariyer gününün tekrarını izlemek için tıklayınız.