Halfeti Melek Yüksekokulu’nda Turizm ve Kariyer konulu söyleşi düzenlendi. Öğr. Gör. Dr. S. Ceylin ŞANLI KAYRAN moderatörlüğünde online olarak düzenlenen söyleşinin konuğu Mersin Oteli Genel Müdürü Fethi KAVUNOĞLU oldu. ŞANLI KAYRAN’ın pandeminin turizm sektörü üzerindeki olumsuz etkilerine ve bu dönemde turizm öğrencilerinin başarılı sektör temsilcileriyle buluşturulmasının önemine değinerek başlattığı söyleşi programı deneyimli sektör temsilcisinin öğrencilere bilgi, tecrübe ve önerilerini aktarmasıyla devam etti.
KAVUNOĞLU, turizm sektöründeki kariyer fırsatları hakkında öğrencilere bilgiler aktardıktan sonra başarılı bir CV’nin nasıl hazırlanması gerektiğini ve deneyimli bir yönetici olarak işe alım süreçlerinde öğrencilerin dikkat etmeleri gereken önemli noktaları aktardı. Pandemi sonrasında turizm sektörünün nasıl şekilleneceğine dair beklentilerini aktaran KAVUNOĞLU söyleşinin devamında öğrencilerin sorularını yanıtladı.
Stajın ve yabancı dil öğrenmenin önemine vurgu yapan KAVUNOĞLU öğrencilere staj konusunda destek sağlayabileceğini ilettikten sonra ŞANLI KAYRAN katılımı ve katkıları için KAVUNOĞLU’na teşekkürlerini ileterek söyleşiyi sonlandırdı.
Söyleşi programını izlemek için tıklayınız.